Raadslid

Gerlof Kruidhof

Commissie Ruimte. Onderwerpen: o.a. ruimtelijke ordening, duurzaamheid, afvalinzameling, groen(onderhoud) en verkeer
Gerlof Kruidhof

Over Gerlof Kruidhof

G.J.Kruidhof@gmail.com

Mijn inspiratie
Democratie werkt alleen als iedereen meedoet. Daarom vind ik het belangrijk om niet afzijdig te blijven, maar mee te doen om een progressief geluid te laten horen. Daarbij denk ik aan duurzaamheid, aandacht voor anderen en de omgeving. Oegstgeest is een fijne gemeente om in te wonen en dit moet zo blijven, voor iedereen, jong en oud en dus ook voor diegenen die af en toe een extra steuntje in de rug nodig hebben.

Mijn portefeuille
Commissie Ruimte. Onderwerpen: o.a. ruimtelijke ordening, duurzaamheid, afvalinzameling, groen(onderhoud) en verkeer. Verder zit ik namens de gemeenteraad in het algemeen bestuur van de omgevingsdienst West-Holland (voorheen de milieudienst).

Mijn inzet en resultaten
Dankzij een motie van PrO zijn er twee oplaadpalen voor elektrische auto’s in Oegstgeest gerealiseerd (bij de Lijtweg en bij de Geversstraat). Daarnaast is er in de raad unaniem een motie van PrO aangenomen waarin wordt gepleit voor een verbod op het gebruik van gevaarlijke chemicaliën bij onkruidbestrijding door de gemeente.

Profiel
Ik woon sinds 2007 in Oegstgeest (Haaswijk). In het dagelijks leven ben ik docent Organische chemie aan Hogeschool Leiden. Geboren in 1979, getrouwd, sinds 24 september 2012 twee zonen.